Weekend prelungit, fără probleme deosebite pentru jandarmii maramureșeni

Weekend prelungit, fără probleme deosebite pentru jandarmii maramureșeni

În perioada 13 – 15 august a.c., efective din cadrul Jandarmeriei Maramureş au executat misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice, pe timpul manifestărilor religioase şi evenimentelor cultural-artistice organizate la nivelul judeţului Maramureş.
Echipajele de jandarmi, nu s-au confruntat cu situaţii de tulburări grave ale ordinii şi liniştii publice, majoritatea cetăţenilor au ţinut cont de recomandările preventive promovate şi au petrecut aceste evenimente în acord cu normele legale de convieţuire socială, însă nu au lipsit micile incidente, survenite, de regulă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Micile incidente au fost aplanate imediat de jandarmi, iar persoanele vinovate au fost sancţionate conform prevederilor legale. Astfel, pentru fapte privind provocarea de scandal, cerşetorie, refuz de legitimare, consumul de băuturi alcoolice în public, prostituţie, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, adresare de cuvinte si expresii jignitoare au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale (38 amenzi şi 36 avertismente).

Recomandari

Alte Articole