BAROUL MARAMUREȘ – Conducere nouă, planuri interesante, plus o inedită conferință de presă! (VIDEO) Reviewed by CD on . Avocații din Baroul Maramureș și-au ales noua conducere în 16 martie a.c., respectiv noul decan și 10 consilieri. Apoi, pe 29 martie, la prima întrunire a noulu Avocații din Baroul Maramureș și-au ales noua conducere în 16 martie a.c., respectiv noul decan și 10 consilieri. Apoi, pe 29 martie, la prima întrunire a noulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BAROUL MARAMUREȘ – Conducere nouă, planuri interesante, plus o inedită conferință de presă! (VIDEO)

BAROUL MARAMUREȘ – Conducere nouă, planuri interesante, plus o inedită conferință de presă! (VIDEO)

BAROUL MARAMUREȘ – Conducere nouă, planuri interesante, plus o inedită conferință de presă! (VIDEO)

Avocații din Baroul Maramureș și-au ales noua conducere în 16 martie a.c., respectiv noul decan și 10 consilieri. Apoi, pe 29 martie, la prima întrunire a noului staff avocățesc, a fost ales și prodecanul, a avut loc prima ședință a noii conduceri în formulă completă, după care a fost și prima conferință de presă. De fapt, de subliniat faptul că nu a fost doar prima conferință de presă a noii conduceri a baroului, ci, nota bene, a fost chiar prima dată când reprezentanții baroului maramureșean au ”riscat” organizând o astfel de întâlnire publică oficială cu reprezentanții presei! Sigur că spunem în glumă că avocații au ”riscat”, fiindcă în fond a fost o surpriză realmente plăcută, cel puțin pentru noi, gestul noii conducerii fiind, în premieră, o dovadă clară de deschidere în colaborarea cu mass-media. Lucru care este de apreciat!

Iată acum componența noii conduceri:
Florin ANDREICUȚ – decan; Ioan BLĂJAN – prodecan (fost decan până în 16 martie 2019, ales consilier și-apoi ales prodecan în 29 martie).
Consilieri: Flaviu Virgil AVRAM, Ovidiu Marius CHINDRIȘ, Dan Iulian FARCAȘ, Cornelia PALENCIAR, Ionuț Rareș PÎRVU, Adrian POP, Alexandru Ioan POP, Ioan SAS, Adriana ȘTEȚCA. (precizare: ordinea prezentării avocaților este cea de pe site-ul Baroului Maramureș).

În altă ordine de idei, legat de conferința de presă, decanul Florin Andreicuț ne-a spus că a trimis invitații oficiale la toate instituțiile media pe care le știe în Maramureș, însă la conferință au fost numai șase jurnaliști de la patru instituții media: ”Transilvania TV NEWS” (Peter-Vasile Czompa și Mircea Mureșan), ”Gazeta de Maramureș” (Nicolae Teremtuș), ”TL+” (Mica Șvab și Ionel Poor) și ”Jurnalmm.ro” (Daniel Pop). Într-adevăr, conferința de presă a fost într-o zi de vineri, de la ora 14.00, dar… asta este, punct.
Acum, referitor la ceea ce s-a discutat și dezbătut în conferința de presă, subiectele prezentate de unii dintre cei 11 avocați – apropo, în Baroul Maramureș sunt în total 241 avocați -, întrebările puse de ziariști și răspunsurile primite, replici glumețe sau nițel mai ”acide” (amical, firește) ș.a.m.d., toate astea le puteți auzi/vedea în înregistrarea video pe care o inserăm aici, integral, cu durata de o oră și 12 minute. Și facem acest lucru pe de-o parte din respect pentru opinia publică, iar pe de altă parte fiindcă a fost o conferință de presă inedită, lăsându-vă pe dvs., cititorii noștri, să trageți ce concluzii doriți. Iată înregistrarea integrală:

 

Peter-Vasile CZOMPA / Mircea MUREȘAN (foto & video)

 

 

 

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus