Carambol între patru autoturisme, pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare Reviewed by CD on . Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, s-a produs un carambol între mai Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, s-a produs un carambol între mai Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Carambol între patru autoturisme, pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare

Carambol între patru autoturisme, pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare

Carambol între patru autoturisme, pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, s-a produs un carambol între mai multe autoturisme, iar o persoană a fost rănită.
Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că o conducătoare auto care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, alte două maşini aflate în faţă, pe acelaşi sens de mers au fost avariate.
Conducătorul primei maşini lovite, un bărbat de 43 de ani din Baia Mare a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi a rămas internat.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus