Angajat al societății URBIS Baia Mare, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor Reviewed by CD on . Poliţiştii din Maramureş au ridicat arme şi muniţie în urma unor percheziţii efectuate pe raza municipiului Baia Mare. Vizat a fost un băimărean bănuit de comit Poliţiştii din Maramureş au ridicat arme şi muniţie în urma unor percheziţii efectuate pe raza municipiului Baia Mare. Vizat a fost un băimărean bănuit de comit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Angajat al societății URBIS Baia Mare, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Angajat al societății URBIS Baia Mare, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Angajat al societății URBIS Baia Mare, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Poliţiştii din Maramureş au ridicat arme şi muniţie în urma unor percheziţii efectuate pe raza municipiului Baia Mare. Vizat a fost un băimărean bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Baia Mare. Un angajat al societății URBIS, băimărean în vârstă de 51 de ani, este cercetat într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală cu glonţ, o armă neletală cu gaze, 82 cartuşe cu glonţ, peste 200 cartuşe neletale, nouă cartuşe percutate, un dispozitiv pentru împlântat bolţuri cu peste 600 capse aferente. Bunurile găsite în urma percheziţiilor, deţinute ilegal, vor fi supuse expertizării.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus