Prefectul Sebastian Lupuț, prezent în Țara Lăpușului Reviewed by CD on . Marți, 11 aprilie, prefectul Sebastian Mihai Lupuț s-a deplasat în zona Târgu Lăpuș, pentru a lua la cunoștință problemele cu care se confruntă administrația lo Marți, 11 aprilie, prefectul Sebastian Mihai Lupuț s-a deplasat în zona Târgu Lăpuș, pentru a lua la cunoștință problemele cu care se confruntă administrația lo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prefectul Sebastian Lupuț, prezent în Țara Lăpușului

Prefectul Sebastian Lupuț, prezent în Țara Lăpușului

Prefectul Sebastian Lupuț, prezent în Țara Lăpușului

Marți, 11 aprilie, prefectul Sebastian Mihai Lupuț s-a deplasat în zona Târgu Lăpuș, pentru a lua la cunoștință problemele cu care se confruntă administrația locală a unor unități administrativ-teritoriale. Prima oprire a avut loc la Suciu de Sus, unde primarul Viorel Pașca a prezentat problemele administrative ale comunei. Prefectul a văzut stadiul lucrărilor de reparație și reabilitare a infrastructurii afectate în urma viiturii din vara anului 2016, pe drumul către mănăstirea din localitate. Au mai fost prezentate probleme de fond funciar și urbanism, cu care se confruntă localitatea.
La Groșii Țibleșului, prefectul Sebastian Mihai Lupuț s-a întâlnit cu primarul Nicolaie Burzo, fiindu-i prezentată o problemă semnalată și anterior prin două adrese, privind alunecarea de teren cu activare de torent care a afectat DC 19 Groșii Țibleșului – Botiza. Din cele constatate la fața locului, administratorul pădurii, Asociația Composesorat Groșii Țibleșului, nu și-a îndeplinit măsurile de siguranță stabilite prin nota de constatare a comisiei județene deplasate la fața locului. Măsurile vizează:
-dislocarea stâncilor și a materialului lemnos care periclita prin cădere siguranța traficului pe DC 19;
-îndepărtarea aluviunilor acumulate în vecinătatea DC 19 și asigurarea secțiunii de scurgere a apelor provenite din torent pe tronsonul sus-amintit.
Au mai fost amintite proiectele de investiții pentru următoarea perioadă și unele sincope în administrația locală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus