Maramureşenii pot face afaceri în Cehia, India sau Iordania

Cehia, Iordania, India sau Emiratele Arabe Unite. Sunt numai câteva dintre ţările care au depus ofertă de afaceri pentru firmele din judeţul Maramureş, domeniile de actvitate fiind dintre cele mai diverse.

CEHIA
Una din cele mai mari firme de consultanta in afaceri, doreste spatiu de productie in vederea unei investitii brownfield. (5486)

ELVETIA
Solicita piese turnate de mici dimensiuni (diametru intre 1 si 20 mm). Doreste cooperare cu furnizori romani (subcontractare). Compania este interesata strict de producatori si nu doreste intermediari. Valoare contractuala: Intre 200.000 ­si 500.000 euro. Compania elvetiana este subsidiara europeana a unei companii americane, este unul dintre liderii industriali mondiali, in ceea ce priveste conceptia si productia de instrumente de manevrare a lichidelor, analiza de proces, robotica si solutii automate de stocare (cu aplicatii in domeniul medical, farmaceutic si al biotehnologiei) (5488)

EMIRATELE ARABE UNITE
Seminte vrac (nuci, seminte de floarea soarelui si dovleac) (5485)

FRANTA
Solicita structuri din lemn pentru constructii (case si imobile), inclusiv echipe de montaj conform planurilor si normelor tehnice furnizate de grup. (5482)

GERMANIA
Firma este interesata in colaborarea cu firme romanesti care pot efectua operatiuni de nichelare si cromare pentru componente auto. Cantitate – in functie de capacitatea producatorului si conditiile de colaborare stabilite intre parteneri. (5477)

INDIA
Solicita mere rosii de calitate superioara, ambalate in cutii de lemn de 20kg sau se vor negocia direct de catre parteneri. Cantitate patru containere de 40’/luna. (5490)

IORDANIA
Firma iordaniana este specializata in importul si distributia de produse alimentare. Doreste sa importe ficat de pui refrigerat sau congelat. (5476)
Solicita branza maturata de oaie si vaca si cascaval . Firma iordaniana este specializat in importul si distributia de produse alimentare finite. (5478)
Solicita Samburi de nuca calitatea I sau calitatea II. (5483)
Solicita pahare din sticla fabricate industrial. (5489)

JAPONIA
Solicita Panouri PFL 150,000 pcs./luna, marime 470x470xt22 sau t18mm . (5484)
Solicita produse pentru fitness (imbracaminte, echipamente, incaltaminte s.a.) (5487)

POLONIA
Firma poloneza este interesata in colaborarea cu firme romanesti in vederea importului din Romania de ceramica de uz gospodaresc. (5479)
Firma este interesata in colaborarea cu firme romanesti in vederea importului din Romania de foietaj, produse de patiserie si prajituri congelate. (5480)
Firma este interesata in colaborarea cu firme romanesti in vederea importului din Romania de stalpi/araci din lemn de salcam, pentru garduri sau folosinta in viticultura. (5481)

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole