Afla care sunt solutiile propuse pentru angajatii disponibilizati ai MAI

Secretarul de stat Mihai Capra, care se afla in aceste zile in Maramures, a venit cu o serie de propuneri in ceea ce priveste pe angajatii care vor fi disponibilizati din cadrul structurilor Ministerului Administratiei si Internelor. Solutiile pe care le propune secretarul de stat sunt legate de politia locala si cea comunitara, care ar putea prelua acesti angajati.

„O mare parte dintre problemele dumneavoastra le cunoastem de la vizita recenta a ministrului administratiei si internelor Traian Igas in judet. Angajatii disponibilizati din sistem sunt pregatiti profesional, stiu ce au de facut si pot fi preluati de catre politia locala sau comunitara.

Puteti initia demersuri si trimite listele cu aceste persoane primarilor din teritoriu pentru a putea beneficia de serviciile si experienta lor. In acest sens, am discutat si cu primarul Catalin Chereches care si-a aratat toata disponibilitatea de a ajuta si a incadra persoane disponibilizate din minister.

Deocamdata exista o diferenta de salarizare destul de mare in administratia publica locala fata de cea din cadrul structurilor teritoriale unde au lucrat, insa ne gandim sa propunem imbunatatirea acestei situatii”, a tinut sa sublinieze Mihai Capra.

Rares Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole