Castaniada 2011: Anna Lesko, Stefan Banica Jr. si Holograf, in concert

Anna Lesko, in concert in Baia Mare

Anna Lesko, Stefan Banica Jr. si Holograf. Acesti artisti au fost atractia primei seri a Sarbatorii Castanelor, editia 2011. Cateva zeci de mii de baimareni au fost dornici sa vada la lucru artistii mai sus amintiti, mai ales ca pentru unii dintre ei aceasta era prima vizita in acest oras din Nord-Vestul tarii.

Prezentatorii serii s-au numit Razvan si Dani, cei doi antenisti care au facut ce stiu ei mai bine si anume sa incalzeasca publicul pentru momentele care urmau. Baietii de la North Way au fost primii artisti care au urcat pe scena mare a Sarbatorii Castanelor, pregatind astfel publicul pentru a o primi asa cum se cuvine pe Anna Lesko. Artista nascuta in Chisinau nu a dezamgait publicul baimarean prin prestatia sa scenica, presarata cu momente care au smuls ropote de aplauze. La un moment dat artista a coborat de pe scena pentru a imparti calendare celor din primele randuri.

Dupa Anna Lesko a venit randul lui Stefan Banica Jr., un artist care stie sa faca spectacol. A dovedit acest lucru si la Baia Mare, marea majoritate a pieselor cantate fiind stiute de catre baimareni. Ultimii artisti ai serii de 23 septembrie s-au numit Holograf, o formatie care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Seara zilei de 23 septembrie s-a incheiat, dupa miezul noptii, cu un foc de artificii.

 

 

Rares Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole