Finanțare pentru proiectul de modernizare și dotare a ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Ministerul Sănătății a anunțat oficial că a fost aprobată finanțarea, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, a proiectului privind modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Decizia ministerului vine după ce în septembrie 2022, aleșii județeni au adoptat acest proiect în valoare de 19.867.149,41 lei, TVA inclus.

Prin acest proiect vor fi realizate lucrări de modernizare a clădirii ambulatoriului, vor fi făcute dotări cu aparatură modernă, iar spațiul din ambulator va fi organizat într-un mod mult mai practic și accesibil pentru ca personalul medical să își poată desfășura activitatea cât mai eficient.

De asemenea, proiectul cuprinde și modernizarea ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Gheorghe Marinescu nr.3, a secției de Medicina Muncii – Boli Profesionale, strada Progresului nr.17, a Cabinetului de Planificare Familială, strada Progresului nr.17, și a Laboratorului de Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, situat în strada Progresului nr.17, Baia Mare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole