Prima pârtie din ţară unde se poate schia este “Icoana” Cavnic (VIDEO)

Prima pârtie din ţară unde se poate schia este "Icoana" Cavnic (VIDEO)

Premieră la Pârtiile Icoana Cavnic. Omătul căzut la prima ninsoare şi cel aşezat cu tunurile de zăpadă, au făcut ca pârtia să fie excelentă pentru schi. Administratorul a pus în funcţiune nocturna, iar primii schiori nu s-au lăsat aşteptaţi. Încă de ieri seară, primele coborâri au fost făcute pe pârtia mică, urmând ca astăzi să fie pornită instalaţia de cablu pentru pârtia mare.

Monitorii de schi au fost primii prezenţi pe pârtia  “Icoana” şi au savurat din plin luciul zăpezii. Ei  spun că starea pârtiei este excelentă, cum nici nu se aşteptau pentru această dată, semn că Moş Nicolae s-a ţinut de promisiune şi a venit cu temperaturi scăzute. Dacă vremea va fi tot aşa, iubitorii sporturilor de iarnă au toate şansele să  profite din plin, de un sezon lung şi bogat în zăpadă.

Cristi COSTIN, administratorul pârtiilor spune că toate lucrurile sunt puse la punct. Tunurile de zăpadă merg non- stop, încă de la începutul săptămânii, iar zăpada aşezată depăşeşte 20 de cm, fiind suficientă pentru schi. Pârtia mică este pregătită deja pentru copii,  dar şi pentru începători, în timp ce pârtia mare este pregătită în proporţie de 90 la sută.

Dacă sezonul oficial a fost declarat deschis de Moş Nicolae, iubitorii de zăpadă sunt aşteptaţi de sâmbătă  cu mic cu mare la pârtiile de schi, snowboard, săniuş sau tubing.

Recomandari

Alte Articole