Programul Teatrului Municipal Baia Mare, în perioada 20-24 martie

Miercuri, 20 martie, de la ora 19.00, la Sala Studio, publicul băimărean poate urmări spectacolul „Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Tamaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa „Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul durează două ore.

Preț bilet:

Întreg: 25 lei 

Redus: 15 lei

Joi, 21 martie, de ziua Mondială a Teatrului de Păpuși, de la ora 10.00, copiii sunt invitați la „Povestea culorilor”, scenariul și regia de Radu Dinulescu.

Într-o atmosferă destinsă, spectacolul este o incursiune în lumea tainică a luminii, care se descompune sub ochii noștri asemeni unui evantai de raze colorate. Jocul este metoda interactivă a învățării creative. Puțină magie și un suflu misterios planează în cadrul scenei, unde copiii sunt invitați să experimenteze puterea combinatorie a culorilor.

Din distribuție fac parte actrițele: Camelia Blidar Strat și Ruxandra Lăzărescu.

Spectacolul va avea loc la sala Teatrului de Păpuși, durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 10.00 și 11.30, actorii secției Păpuși așteaptă toți copiii la „Locomotivioara leneșă” de S. Marsek, regia Kovacs Ildiko.

O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjuratoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi traită de micuţa locomotivă, împreună cu noi, cei care venim să vedem acest spectacol.

Din distribuție fac parte actorii: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Sonia Codoreanu, Ruxandra Lăzărescu, Alin Albu, Vlad Crișan.

Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 19.00, Teatrul Municipal Baia Mare sărbătorește 6 ANI DE LA PREMIERA spectacolului „Povești din bucătărie”, regia Cristian Ban.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90. 

Din distribuție fac parte actorii: Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor, Petru Damșa.

Spectacolul are loc la sala mare, cu publicul pe scenă și durează 90 de minute.  

Preț bilet:

Întreg: 25 lei 

Redus: 15 lei

Duminică, 24 martie, de la ora 19.00, la Sala mare a Teatrului Municipal este programată a doua reprezentație a celei mai noi producții a Teatrului Municipal Baia Mare, HEAVEN de MIEKO KAWAKAMI, regia și dramatizarea Adina Lazăr, traducerea Iolanda Prodan. Reprezentația face parte din cadrul campaniei UNITER – ARTIȘTI PENTRU ARTIȘTI, dedicată susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Un băiat de 16 ani este supus bullyingului de către colegii săi, din cauza unui defect de vedere. În loc să riposteze, el se resemnează și se retrage într-o suferință mută. Singura care înțelege prin ce trece este o altă colegă, supusă și ea unor tratamente asemănătoare.
Oferindu-și unul altuia incomensurabila alinare de care au nevoie în clipele grele prin care trec, cei doi tineri prieteni devin tot mai apropiați. Dar, în fond, care este natura unei prietenii născute din pură teroare?

Din distribuție fac parte actorii: Alex Macavei, Raul Hotcaș, Andrei Dinu, Andrei Han, Mircea Gligor, Denisa Blag, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Eduard Bîndiu, Romeo Cornelius.

Spectacolul se joacă la Sala Mare și durează 100`, fără pauză.

*Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani!

Preț bilet:

Categoria I:
Întreg – 25 lei
Redus – 15 lei

Categoria a II- a
Întreg – 20 lei
Redus – 10 lei

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole