Negruț se bate cu Ciceu pentru șefia PC Maramureș

Gata cu dulcegăriile în Partidul Conservator Maramureș. A început lupta pentru șefia acestei organizații, în rolurile principale fiind deocamdată șeful interimar Cornelia Negruț și președintele CJ MM, Zamfir Ciceu.

Negruț a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ceea ce a anunțat Ciceu nu este un lucru normal. Nu când el are de condus un județ, când trebuie să arate de ce este capabil administrativ și abia apoi politic.

„Este o vorbă românească. Unui om care îi dai un deget, îți ia toată mâna. Nu aici vroiam să ajung și nu prea vreau să comentez acest subiect. Vreau doar să spun că nici Daniel Constantin și nici senatorul Voiculescu nu cunosc această problemă. Pentru mine este adevărat că Zamfir Ciceu este reprezentantul PC-ului, dar cred că sonsilierii lui nu sunt prea serioși sau dacă nu, mai bine s-ar axa pe niște performanțe administrative.

Pentru că totuși conduce un județ unde sunt foarte multe probleme. Nu s-au demarat încă anchete nici la Spitalul Județean, nici la Aeroportul Baia Mare, nici pentru drumul Baia Sprie-Bârsana, dar știm să cerem bani și să mergem să ne plângem pe la ministere că nu ne ajută nimeni.

Haideți, domnule președinte, să ne demonstrați performanțele dumneavoastră administrative și apoi pe cele politice. Eu sunt președinte interimar al PC Maramureș și probabil că vom avea alegeri undeva în luna iunie -iulie, care vor fi înaintea congresului PC care va fi prin septembrie. Este opțiunea dânsului de a fi candidat la aceste alegeri, însă deocamdată la nivel de județ Maramureș nu s-a pus această problemă”, a remarcat Negruț.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole