Accident produs pe DN 1C

Ieri dimineață, 05 martie, la ora 05.05, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din Tăuții-Măgherăuș, dinspre Baia Mare înspre Cicârlău, a intrat în coliziune lateral stânga cu un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani din Botoșani. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 22 de ani și a unui pasager de 25 de ani, ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Șoferul din Botoșani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar conducătorul auto care a suferit vătămări corporale nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. 

Totodată, asupra șoferului din Tăuții-Măgherăuș, a fost găsită o substanță solida cristalină de culoare albă, motiv pentru care acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii existenței în organism a unor substanțe psihoactive și alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că șoferul de 22 de ani, avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole