Accident rutiere produse în Maramureș

Ieri, 10 ianuarie, la ora 18.03, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 184, în dreptul Căminului Cultural din localitatea Șurdești, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din Baia Mare, dinspre Baia Sprie înspre Cavnic, într-o curbă periculoasă la stânga, a derapat, a părăsit sensul de mers și a intrat frontal într-un podeț de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 10 ianuarie, la ora 10.02, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 18B, între localitățile Rușor și Copalnic-Mănăștur s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 78 de ani din Coroieni, într-o curbă deosebit de periculoasă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de o femeie de 36 de ani din Baia Sprie.

           În urma accidentului de circulație, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 78 de ani și a soției acestuia care se afla în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față în autoturism.

Ambele victime au fost preluate de echipaje medicale S.A.J. și transportați la U.P.U. Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde au rămas internate.

Aseară, 10 ianuarie, la ora 19.45, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 187, în Poienile de Sub Munte, s-a produs un accident rutier cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 21 ani din Poienile de Sub Munte, a condus un autoturism dinspre Repedea înspre Poienile de Sub Munte, a încercat efectuarea unei manevre de depășire când era și el depășit la rândul său de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, moment în care cele două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a lovit de mai multe capete de podeț și de gardul unui imobil, după care a revenit pe partea carosabilă.

Șoferul de 21 de ani, o pasageră de aceeași vârstă și încă o pasageră de 18 ani, au suferit vătămări corporale fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a fost necesară internarea acestora.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero, în ambele cazuri.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole