Accidente rutiere în Baia Mare și Rona de Jos

Aseară, 30 mai, la ora 20.20, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiu, la intersecție cu bulevardul Regele Mihai I.

La fața locului s-a stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 33 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani din municipiu.

În urma accidentului rutier a rezultat doar pagube materiale, pentru care au fost eliberate autorizaţii de reparaţie.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 39 de ani, iar în cazul bărbatului de 33 de ani, aparatul etilotest a indicat o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Aseară, 30 mai, la ora 20.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier cu victime în Rona de Jos.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani din Rona de Sus, pe D.N. 18, în localitatea Rona de Jos, dinspre Sighetu Marmației înspre Rona de Sus, iar la km 77+50 metri, pe o porțiune de drum în curbă, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat de 32 de ani din Suceava.

La momentul producerii accidentului rutier, în autoturism se afla doar șoferul care a suferit vătămări corporale, iar în autoutilitară se aflau șapte persoane, dintre care doar două au suferit vătămări corporale.

Cele trei victime au fost transportate de către două echipaje S.A.J. și un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind zero și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole