Crima la Firiza: Un barbat a fost ucis cu un topor(VIDEO)

Crima oribila la Firiza. Acolo unde azi noapte un barbat de 54 de ani a fost ucis cu un topor. Oficialii IPJ Maramures au aratat ca incidentul a avut loc la locuinta numitului Gheorghe B. in varsta de 78 de ani din Firiza.

Barbatul ucis era din Baia Mare. In acest moment se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

UPDATE: Oficialii IPJ Maramures au anuntat ca azi dimineaţă, ora 07,45, poliţia a fost sesizată, prin numărul unic apeluri urgenţe 112, despre faptul că, la o locuinţă din localitatea Firiza a fost găsit un bărbat de 54 de ani, decedat.

„Din primele verificări efectuate de către poliţiştii din echipa de cercetare la faţa locului şi de către procurorul criminalist, rezultă că este vorba de un omor.
Astfel, în cursul nopţii trecute, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan intervenit între doi bărbaţi, unul dintre aceştia, Gheorghe B, de 78 de ani,
din Firiza (la domiciliul său) l-a lovit pe Vasile H., de 54 de ani, din Baia Mare, cu un topor. Bărbatul a decedat din cauza leziunilor suferite.

 

În cauză se efectuează continuă cercetările faţă de Gheorghe B., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Faţă de suspect s-a dispus internarea la o secţie de psihiatrie, pentru efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni psihice”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Gabriela Liahovici.

Rares Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole