Haine contrafăcute descoperite la un magazin din Sighetu Marmatiei

Poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Maramureş au întocmit dosar penal unui administrator de firma din municipiul Sighetu Marmatiei, pentru ca oferea spre vanzare articole de imbracaminte susceptibile a fi contrafacute.

Totul s-a intamplat in data de 7 octombrie, atunci cand poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit la sediul unei firme din localitatea Sighetu Marmaţiei expuse pentru vânzare un numar de 140 articole de îmbrăcăminte ce purtau numele unor marci străine de renume, suspecte a fi contrafăcute.

„Totodată poliţiştii de frontieră l-au interceptat in trafic pe administratorul firmei conducând un autoturism marca Mitsubishi. La controlul efectuat asupra maşinii, în aceasta au fost descoperite 1.285 articole de îmbrăcăminte similare celor de la sediul firmei.

Cele 1.425 articole de îmbrăcăminte au fost ridicate în vederea confiscării.
Administratorul firmei s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare si care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, au mentionat cei de la IJPF Maramures.

Rares Bogdan
foto:ijpfmm.ro

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole