INCENDIU! Foc la un centru comercial din Baia Mare (VIDEO-Galerie FOTO)

„Lucrez în zonă şi am văzut cum ardea ghena. L-am rugat pe domnul de la securitate să îl stingă dar a fost prea târziu. Focul s-a extins foarte repede. Probabil vreun ţigan a dat foc la materialele aflate în ghenă. Sunt şi mulţi copii care se joacă în zonă”, a declarat unul dintre martorii incendiului.

Varianta acestuia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Dan Bucă.

„Persoana care a sunat la 112 a declarat că focul s-a extins de la o ghenă aprinsă. La faţa locului au intrevenit pompierii militari cu trei autospeciale şi un echipaj SMURD. Intervenţia medicilor nu a fost necesară deoarece, din fericire, nu au existat victime. De asemenea, s-a mai intervenit cu două echipaje de poliţie pentru a asigura circulaţia în zonă”, a arătat Dan Bucă.

 

 

Incendiul a mistuit 1.000 de metri pătraţi de acoperiş. Din cauza fumului gros, circulaţia în zonă a fost blocată. Trecătorii şi conducătorii auto au ales să blocheze arterele municipiului pentru a privi ce s-a întâmplat.

Imediat ce o echipă de la Electrica a decuplat curentul în zonă, proprietarii magazinelor din centrul comercial au intrat să vadă ce s-a întâmplat. Până în acest moment nu se cunosc pagubele provocate de incendiu.

R.I.

[scrollGallery id=11]

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole