Jandarmii, campanie de informare pentru elevi şi părinţi Reviewed by CD on . Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş organizează, în perioada premergătoare vacanţei de vară, o campanie de informare şi prevenire pentru elevii maramur Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş organizează, în perioada premergătoare vacanţei de vară, o campanie de informare şi prevenire pentru elevii maramur Rating:
Ești aici: Acasă » Educație»Jandarmii, campanie de informare pentru elevi şi părinţi

Jandarmii, campanie de informare pentru elevi şi părinţi

Jandarmii, campanie de informare pentru elevi şi părinţi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş organizează, în perioada premergătoare vacanţei de vară, o campanie de informare şi prevenire pentru elevii maramureşeni, precum şi pentru cei ce vor vizita judeţul Maramureş în perioada vacanţei mari.

Oamenii legii se vor întâlni cu elevii, le vor fi prezentate filme, dar şi alte materiale cu caracter preventiv. Prin aceste acţiuni se urmăreşte pregătirea antivictimală a elevilor împotriva faptelor de furt, tâlhărie, viol, siguranţa pe internet, dar vor fi prezentate şi aspecte privind consumul de etnobotanice şi apelarea în mod nejustificat a Apelului de Urgenţă 112.

Sub sloganul “Jandarmeria e în permanenţă alături de tine”, reprezentanţii instituţiei vor da sfaturi atât pentru elevi cât şi pentru profesori sau părinţi!
De asemenea, jandarmii maramureşeni vor fi alături de elevi în vacanţa de vară prin intermediul Posturilor Montane, jandarmii contribuind la bunăstarea excursiilor organizate în raza de acţiune a formaţiunilor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus