Jandarmii maramureşeni, prezenţi la Campania Naţională ”Let’s do it Romania” Reviewed by CD on . Sâmbătă 28 septembrie a.c., ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Maramureş  vor participa la campania naţională de ecologizare, un proiect de anvergură Sâmbătă 28 septembrie a.c., ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Maramureş  vor participa la campania naţională de ecologizare, un proiect de anvergură Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Jandarmii maramureşeni, prezenţi la Campania Naţională ”Let’s do it Romania”

Jandarmii maramureşeni, prezenţi la Campania Naţională ”Let’s do it Romania”

Jandarmii maramureşeni, prezenţi la Campania Naţională ”Let’s do it Romania”

let's do it romaniaSâmbătă 28 septembrie a.c., ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Maramureş  vor participa la campania naţională de ecologizare, un proiect de anvergură ce presupune curăţarea de deşeuri a arealelor naturale ale ţării.

Astfel, jandarmii maramureşeni împreună cu ceilalţi voluntari vor oferi sprijin pentru a igieniza o parte din judeţul Maramureş. Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

Jandarmii vor lua parte la activităţile organizate în împrejurimile municipiului Baia Mare, Sighetu Marmaţiei dar şi în zonele de competenţă a Posturilor Montane de Jandarmi Mogoşa, Şuior, Izvoare, Cavnic şi Borşa, la acţiuni participând peste 40 de jandarmi.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus