Maramureșean oprit la PTF Petea, la volanul unui autoturism căutat de autoritățile elvețiene

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la ieșirea din țară un autoturism marca KIA Soul, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Elveția.

Ieri, 16 februarie a.c., în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean român, în vârstă de 57 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. Aceasta conducea un autoturism marca KIA Soul, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Elveției.

Cu ocazia efectuării formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul este căutat de către autoritățile din Elveția, având mențiunea bun căutat pentru confiscare. Alerta a fost emisă de autoritățile elvețiene, din data de 24 ianuarie a.c.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.500 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole