Percheziții în Baia Mare

Ieri, 19 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au efectuat 10 percheziții domiciliare în municipiul Baia Mare.

În cadrul acțiunii, au fost vizate persoane bănuite că ar fi fost implicate în două rețele de trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat 4 grindere, 8 telefoane mobile, un laptop, aproximativ 290 de grame de substanță verde, susceptibilă a fi cannabis, un cântar electronic, 75 de plicuri cu substanță susceptibilă a fi hașiș, un borcan cu folie de aluminiu în care se aflau 10 grame susceptibile a fi hașiș, 8 grame de rezină de cannabis, 8 plicuri cu substanță sub formă de cristale, susceptibile de  a produce efecte psihoactive și 900 de plicuri de tip ziplock goale.

Astfel, față de 5 persoane bănuite de comiterea faptelor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Canine a Serviciului de Ordine Publică, specialiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, polițiștilor de intervenție și de poliție judiciară ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și luptătorii din cadrul Grupei de Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole