Perchezitii la hotii de scutere din mai multe zone din Maramures

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Baia Mare, în continuarea cercetărilor efectuate privind cauzele cu furturi de scutere şi motociclete de pe raza municipiului, au organizat o acţiune mai ampla in data de 6 octombrie. Cu această ocazie au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare în locaţii din Baia Mare, Sălsig şi Ariniş, în urma cărora au fost ridicate: o semiremorcă, trei scutere şi mai multe componente provenind de la scutere demontate.

„De la domiciliul unui suspect, Constantin V., de 34 de ani, din Baia Mare, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă ce urmează a fi valorificate în dosarele penale aflate în lucru. Au fost găsite inclusiv acte de provenienţă ale unor scutere furate şi accesorii ale scuterelor furate. Unele documente au dus la identificarea altor fapte de natură penală (abuz de încredere) care vor fi reţinute în sarcina celui anchetat deja pentru furt calificat.

În derularea activităţilor, un scuter a fost restituit uneia dintre părţile vătămate.
Poliţiştii au efectuat percheziţiile în baza autorizaţiilor emise de către instanţă, ocazie cu care au obţinut şi trei mandate de aducere pe numele a trei suspecţi : Constantin V., din Baia Mare, Mircea V. de 26 de ani şi Mircea V., de 38 de ani, ambii din Săslig. Faţă de Constantin V. s-a luat măsura internării la o secţie de psihiatrie în vederea expertizării medico-legale psihiatrice”, au anuntat oficialii IPJ Maramures.

Va reamintim ca in data de 22 septembrie, poliţiştii au identificat patru suspecţi de furturi de scutere şi motociclete, comise pe raza municipiului Baia Mare şi împrejurimi, în perioada aprilie-septembrie 2011. Poliţiştii au primit sesizări legate de furtul a cel puţin şapte motocicluri sustrase în această perioadă, cu un prejudiciu total reclamat de aproape 11.000 lei.

Rares Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole