Peste 400 de copii în vizită la Poliția de Frontieră Sighetu Marmației

Bucurie mare, azi, la sediul ITPF Sighetul Marmației unde 425 de copii de la Școala Gimnazială ,,George Coșbuc” din Sighetu Marmației, de la Școala Gimnazială din Rona de Sus și de la Școala Gimnazială ,,Laurențiu Ulici” din Rona de Jos au venit în vizita, în cadrul Programelor ,,Școala Altfel” și ,,Săptămâna Verde”.

Exercițiile de dresaj ale cainele de intervenție Athos au uimit publicul, dar în momentul în care polițistul Toader Koman de la Sectorul Vișeu de Sus i-a dat comandă câinelui să prindă infractorul, s-a declanșat o explozie de stigăte de încurajare și susținere pentru Athos. Bucuria a fost maximă și încununată cu aplauze atunci când Athos a pus infractorul la pământ.

Sirenele, a șapte autospeciale printre care și o termoviziune, au răsunat în continuu, timp de o oră, spre deliciul celor mici.

Toții copiii au folosit tehnica de supraveghere a frontierei de stat, au probat vestele antiglonț și anti înjunghiere, căști de protecție, palete și veste reflectorizante pentru oprirea autoturismelor în trafic, și bineînțeles toți au fost ampretați de către criminaliști.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole