Protest la Romplumb: Fara lozinci anti-Guvern!(VIDEO-Galerie FOTO)

Protest Romplumb

Protest la Romplumb: Fara lozinci anti-Guvern!

Sugestia nu a fost primita tocmai bine de catre protestatari, care l-au acuzat pe Hossu ca „se teme”. Mai mult decat atat autoritatile judetene nu vroiau ca acest miting sa mai aiba loc, si acest lucru fiindu-le sugerat oamenilor.

UPDATE: De mentionat faptul ca o delegaţie de sindicalişti alcătuită din cinci persoane a fost primită de subprefectul Gyonygike Bondi, cu care au discutat despre menţinerea locurilor de muncă şi primirea în cazul disponibilizărilor de plăţi compensatorii.

Preşedintele Cartel Alfa, Florin Hossu, a declarat că s-a obţinut siguranţădin partea preşedintelui CJ, Mircea Man, că înţelege situaţia oamenilor şi că nu are niciun fel de interese pentru închiderea societăţii Romplumb. Luni, 10 octombrie a.c., va fi prezent pe platforma industrială a uzinei preşedintele companiei americane Universal Alloy Company, John Ball.

„Am remarcat că sindicaliştii au protestat civilizat, iar dialogul pentru păstrarea locurilor de muncă şi asigurarea protecţiei sociale a angajaţilor este important pentru salvarea investiţiei demarate la Romplumb. Trăiesc în acest municipiu şi cunosc situaţia reală, iar omeneşte voi face tot ce pot pentru a vă ajuta şi sprijini în demersurile pe care le-aţi întreprins”, a explicat Bondi.

 

[scrollGallery id=22]

 

Rares Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole