Aseară, 21 septembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic în timp ce se afla la o pensiune din oraș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că apelantul de 28 de ani din Buzău, se afla împreună cu un bărbat de 33 de ani tot din Buzău, care, în urma unor neînțelegeri au fost agresați fizic de către un bărbat de 47 de ani din Borșa. Ulterior, au fost urmăriți de bărbat în trafic în timp ce conduceau un autoturism spre centrul orașului Borșa, moment în care s-a produs un accident rutier între cele două autoturisme, soldat cu pagube materiale.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Borșa, unde bărbații de 28 și 33 de ani au acuzat dureri în diferite zone ale corpului, fiind transportați la C.P.U. Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați sub supraveghere medicală.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole