Șoferi maramureșeni drogați la volan

Sâmbătă dimineața, polițiștii din Baia Sprie au depistat pe D.C. 26, Baia Mare- Unguraș, un bărbat de 48 de ani din Tăuții de Sus, aflat la volanul unui autoturism, fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înamtriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul, inspecția tehnică periodică a depășit termenul de valabilitate, iar certificatul de înmatriculare este reținut. De asemenea, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au depistat în trafic, pe strada 125 din Bozânta Mare, un alt bărbat de 50 de ani, în timp ce condcea un autoturism, având permisul de conducere reținut. Totodată, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Față de ambii bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Maramureș.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole