Standul zonei Mara-Cosău la Târgul de Turism al României

Standul zonei Mara-Cosău la Târgul de Turism al României

În cadrul proiectului „Moştenire maramureşeană între Mara şi Cosău” se va asigura realizarea unui stand expoziţional al zonei Mara-Cosău şi implementarea acestuia cu ocazia participării la Târgul de Turism al României organizat la Bucureşti în perioada 14-17 martie 2013.

Pe o suprafaţă generoasă de 100 mp se va realiza promovarea destinaţiei turistice prin recrearea spaţiului maramureşean autentic din zona de proiect oferind posibilitatea vizitatorilor de a descoperi identitatea acestuia şi a se transpune în specificul zonei oferit de toate elemente reprezentative ale standul expoziţional. Prezenţa a doi meşteri populari va permite redarea unei părţi din meşteşugurile practicate şi înscrise în cultura şi moştenirea zonei Mara-Cosău.

În data de 15 martie 2013 de la ora 15:00 va fi organizat şi un moment artistic, cu dansuri şi muzică specifică zonei de proiect şi degustare de produse tradiţionale, la care sunt așteptați cât mai mulţi vizitatori.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului este de: 992.870 lei, valoarea eligibilă a proiectului 807.500 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 686.375 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional 104.975 lei, co-finanţare eligibilă a beneficiarului 16.150 lei.

foto: maramuresinfoturism

Recomandari

Alte Articole