Tentativă de omor la Călinești

Luni, 25 iulie, la ora 21.35, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie din Călinești, cu privire la  faptul că soțul ei a avut un scandal cu un vecin.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe soțul acesteia, un bărbat de 29 de ani. Acesta a relatat faptul că s-a deplasat în locul numit Dupa Macareni unde s-a intalnit cu vecinul său, un bărbat de 49 de ani, care, aflandu-se sub influenta băuturilor alcoolice, a sarit la acesta cu o rangă din fier pentru a-l agresa fizic.

          În același loc a fost identificat și bărbatul de 49 de ani, care a relatat faptul că a fost agresat fizic de către bărbatul de 29 de ani.

Bărbatul de 49 de ani, prezenta urme de violență, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de ingrijiri medicale.

Ieri, 27 iulie, în urma examinării medico-legale a persoanei vătămate, s-a stabilit faptul că, aceasta prezintă leziuni traumatice la nivelul capului și toracelui, care necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale în vederea vindecării, dacă nu survin complicații și i-au pus în primejdie viața.

        A fost întocmit dosarul penal, care apoi  a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole