Un şofer băimărean a provocat un accident pe bulevardul Traian, după care s-a dat în spectacol (VIDEO) Reviewed by CD on . Azi pe bulevardul Traian, in dreptul braseriei Ursus, s-a produs un accident de circulatie, urmat de un intreg scandal. Soferul unei Dacia Logan a lovit din spa Azi pe bulevardul Traian, in dreptul braseriei Ursus, s-a produs un accident de circulatie, urmat de un intreg scandal. Soferul unei Dacia Logan a lovit din spa Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un şofer băimărean a provocat un accident pe bulevardul Traian, după care s-a dat în spectacol (VIDEO)

Un şofer băimărean a provocat un accident pe bulevardul Traian, după care s-a dat în spectacol (VIDEO)

Un şofer băimărean a provocat un accident pe bulevardul Traian, după care s-a dat în spectacol (VIDEO)

Azi pe bulevardul Traian, in dreptul braseriei Ursus, s-a produs un accident de circulatie, urmat de un intreg scandal. Soferul unei Dacia Logan a lovit din spate un autoturism Volkswagen, oprit la trecerea de pietoni. Conducatorul vinovat de producerea accidentului, nu a franat deloc, iar in momentul in care a coborat din masina sa evalueze pagubele produse, se impleticea vizibil, martorii oculari declarand ca era in stare de ebrietate.

Omul a refuzat sa fie testat cu etilotestul si sa colaboraze cu organele de politie. Deoarece soferul a devenit recalcitrant, a fost nevoie de interventia in forta a politistilor, care l-au incatusat si l-au transportat la spital, unde a refuzat de asemenea sa i se recolteze probe biologice.

Cconducatorul auto vinovat pentru producerea accidentului, se va alege cu dosar penal, pentru ca acesta a refuzat alcooltestul si prelevarea probelor biologice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus